Coachen zonder Blabla

Met medewerking van YourCoach in Gent.

Webinar 20:00 - 21:30

Wegens verstrengde coronamaatregelen is het event aangepast naar een webinar.

Registreer hier en krijg een persoonlijke link toegestuurd.

Nogal wat gesprekken hebben de neiging in het verbaal/mentale te blijven hangen: er wordt gepraat over het probleem, mogelijke oplossingen, obstakels en hulpbronnen... maar er wordt niet zoveel ervaren of bewogen – noch uiterlijk, en daardoor ook niet innerlijk. 

Wat als je met eenvoudige technieken en houdingen je gesprekken kon upgraden om ze (nog) dynamischer én krachtiger te maken?

Aan de hand van de 5 onderdelen van het boek 'Coachen zonder blabla' brengt Benjamin 5 stappen om van een gesprek 'tussen 2 hoofden en 2 stoelen' te gaan naar een spannende belevenis. Je brengt de onderliggende patronen van je coaches naar boven, en brengt hen innerlijk én uiterlijk in beweging. Hij geeft korte uitleg, laat je zelf proberen en toont zelf live voor hoe hij werkt, zodat je het aan den lijve kan ervaren.


Benjamin Ball, MCC

Is een dynamische trainer en scherpzinnige coach. Hij bezit
een unieke combinatie van confrontatie met een verrassende zachtheid. Hij blinkt uit in technische vingervlugheid en het aanvoelen van waar de essentie van een vraag werkelijk zit.

Met een onstuitbare leergierigheid en creativiteit werkt hij aan steeds betere manieren om mensen in contact te brengen met hun essentie en de realiteit van hun situatie. En vooral: om ze in beweging te krijgen.

Zijn manier van lesgeven is helder en gericht op het werkelijke aanleren van vaardigheden en houdingen. Hij legt uit, toont voor, zet je aan de slag. Hij werkt vanuit zijn eigen coach- en persoonlijke ervaring, en kent ook veel van de bekende
coachliteratuur, - scholen en persoonlijkheden.


Wegens verstrengde coronamaatregelen is het event aangepast naar een webinar.


Registreer hier en krijg een persoonlijke link toegestuurd.

ICF Belgium

Gepresenteerd door Benjamin Bal, MCC


Wanneer? Op 12 okt. 2020
Van 20:00 tot 21:30

Waar? YourCoach, Gent
Loft26 St-Salvatorstraat 18 9000 Gent Parkeren in Dok Noord 7, 9000 Gent

Prijs
Member : Gratis
Corporate : Gratis
Student : Gratis
Non member : Gratis
CCEU's
Kerncompetenties : 1.5
Business dev : 0
Personal dev : 0
Andere : 0

Mijn CCEU ophalen